Veelgestelde vragen

Algemeen

Welke voorbereidingen moet ik treffen voor het kennismakingsgesprek?

Je hoeft voor het kennismakingsgesprek niets voor te bereiden. Sterker nog, hoe meer jouw huis of werkplek in de gewone staat van doen is, hoe beter ik kan zien waar de knelpunten zitten en hoe ik je kan helpen.

 

Hoe lang duurt een werkafspraak?

Een werkafspraak duurt 3 uur, de ervaring leert dat je in deze tijd echt zichtbaar en voelbaar resultaat kunt bereiken. 

 

Hoe gaat Jacqueline Alberts Professional Organizer om met vertrouwelijke zaken?

Alles wat er met mij wordt besproken of wat ik onder ogen krijg, wordt door mij strikt vertrouwelijk behandeld. Deze informatie zal nooit met derden worden gedeeld. 

 

Wanneer ontvang ik de factuur?

Je ontvangt de factuur binnen een week nadat ons kennismakingsgesprek of onze werkafspraak heeft plaatsgevonden. De betalingstermijn is 14 dagen en op al mijn organizingdiensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

In welke regio is Jacqueline Alberts Professional Organizer actief?

Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Midden-Nederland, in een straal van 15 kilometer rond Nieuwegein. Woon of werk je buiten mijn werkgebied? Neem dan contact op voor overleg.

Hulp bij opruimen

Welke voorbereidingen moet ik thuis treffen voor een werkafspraak?

Voor een werkafspraak hoef je thuis niets voor te bereiden. Wel is het handig om oppas te regelen voor je eventuele kinderen en/of huisdier(en), zo kunnen wij de afgesproken uren optimaal benutten.

 

Hoeveel uur is nodig om mijn huis, administratie of agenda weer op orde te krijgen?

Het aantal uur dat nodig is om je huis en huishouden goed georganiseerd te krijgen is van een aantal factoren afhankelijk. Dat is ook de reden waarom ik op afspraakbasis werk.

 

We maken een werkafspraak om samen aan de slag te gaan met datgene wat voor jou het meest noodzakelijk en nuttig is. Na deze werkafspraak kun je aangeven of je een nieuwe afspraak wilt maken om een ander deel van je huis aan te pakken of dat je inmiddels voldoende kennis en vaardigheden hebt opgedaan om zelf door te gaan op de ingeslagen weg.

Je kunt dus steeds in alle vrijheid beslissen of (en op welke termijn) je mijn hulp nog nodig hebt.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op.