Over mij

"De afgelopen 30 jaar heb ik in verschillende secretariële, ondersteunende functies bij twee internationale concerns gewerkt. Functies waarbij regelen, plannen en organiseren dagelijks tot mijn taak behoorde en waar ik bijzonder veel plezier aan beleefde. Zonder enige structuur was er op hectische dagen niets uit mijn handen gekomen.


Een aantal jaren geleden kocht ik mijn eerste opruimboek en heb ik eens serieus werk gemaakt van het organiseren en structureren van mijn huishouden. Maar zelf aan de slag gaan bleek een stuk lastiger dan ik dacht. En volhouden al helemaal! 

 

Geïnspireerd door één van deze opruimboeken en geïnteresseerd in het beroep van opruimcoach, heb ik mij ingeschreven voor de opleiding tot 'Professional Organizer voor Particulieren' bij De Huishoudcoach®. 

Inmiddels heb ik daar ook de opleiding tot 'Professional Organizer voor de Zakelijke Markt' afgerond, die goed aansluit op mijn jarenlange werkzaamheden in het bedrijfsleven.

 

Waar ik nu de meeste voldoening uit haal zijn de blije reacties van klanten, die stapje voor stapje de overgang ervaren naar een opgeruimd huis, lagere werkdruk, rust in hun hoofd en overzicht over hun persoonlijke situatie. Deze positieve veranderingen hebben in korte tijd vaak al een enorm effect op mijn klanten en hun directe omgeving. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan mag leveren". 

Referenties

Ellen, cliënt Hulp bij opruimen

"Jacqueline weet op een zeer vriendelijke en doeltreffende manier snel in kaart te brengen wat er georganiseerd moet worden. Zij hield hierbij rekening met mijn persoonlijke wensen en met mijn manier van opruimen. Jacqueline hielp mij met organiseren van diverse ruimtes in huis, de zolder en garage en gaf toepasbare tips. Het was fijn samenwerken met Jacqueline en ik voelde mij buitengewoon op mijn gemak bij haar".