Hulp bij effectief werken

Wil je graag meer uit je werkdag halen door effectiever te werken? Tijd besparen door slimmer te werken en tijd inplannen voor je taken die er écht toe doen? Maar heb je geen idee waar je het beste kunt beginnen en hoe je het best te werk kunt gaan?

 

 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij:

  • het opzetten van een structuur in je e-mail
  • het aanbrengen van structuur in je documentmappen
  • het beheren van je agenda
  • het plannen van je werkzaamheden
  • het organiseren van je werkplek

 

 

Wat is de toegevoegde waarde voor jou?

We gaan samen aan de slag op jouw eigen werkplek met de voor jou belangrijkste knelpunten. We gaan structuur aanbrengen en kijken daarbij naar e-mailverwerking, het gebruik van je agenda, de planning van je taken en jouw persoonlijke werkgewoonten.


Tijdens deze individuele begeleiding krijg je van mij tips, adviezen en leer ik je vaardigheden om je een nieuwe manier van werken eigen te maken. Tussen de geplande werkafspraken blijf ik per e-mail of telefoon bereikbaar voor advies of vragen.

 

Met deze opgedane kennis zul je in de toekomst veel beter zelf in staat zijn om je e-mail te beperken en vlot te verwerken, je documenten snel terug te vinden, een goed werkende agenda te gebruiken en overzicht te houden over je geplande taken.

 

 

Wil je samen met mij orde op zaken stellen om effectiever te kunnen werken?

Mail of bel mij om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur.
Voor dit kennismakingsgesprek bezoek ik je op je werkplek. Tijdens dit gesprek kun je mij vertellen waar je precies tegenaan loopt, zodat ik kan beoordelen hoe ik je op weg kan helpen.

 

Wil je gebruik maken van deze individuele werkplekbegeleiding? Of heb je vragen? Neem gerust contact op.

 

Wil je meer weten?

Bekijk ook het overzicht van veelgestelde vragen.